اميرعباس سلطاني امروز در گفتوگو با جهانبين نيوز اظهار داشت: با توجه به اينكه چهارمحال و بختياري از آبخيزترين استانهاي كشور به شمار ميرود اما امروز كمآبي از چالشهاي بزرگي است كه مردم با آن درگير هستند.
وي افزود: نبود اب لازم براي شرب، كشاورزي و صنعت مشكل بزرگي است كه مردم اين استان طي سالهاي اخير از اين ناحيه به شدت رنج ميبرند.
سلطاني با بيان اينكه چهارمحال و بختياري داراي 11 درصد از منابع ابي كشور است، تصريح كرد: اين در حالي است كه عدم تخصيص آب لازم به اين استان و شكلگيري خشكساليهاي اخير بر بسياري از فعاليتهاي اقتصادي آن سايه افکنده است.
نماينده مردم بروجن در مجلس شوراي اسلامي، تسريع در روند پروژههاي مطالعات انتقال آب را يکي از راههاي رفع بحران کمآبي اين استان دانست و بيان داشت: در سالهاي اخير پروژههاي انتقال آب سبزهکوه، بازفت، بن- بروجن، سد ونک و بسياري از طرحهاي ديگر مطرح شده تا بتوان از اين طريق اين مشکلات کمآبي را برطرف کرد.
سلطاني، معطل ماندن پروژههاي انتقال آب را عامل مهمي در تشديد خشکساليهاي اين استان برشمرد و اظهار داشت: در حالي که اجراي پروژههاي انتقال آب از ضرورتهاي مهم اين استان به شمار ميرود اما اين طرحها هنوز در مرحله اجرا قرار دارد و تعدادي از آنها نيز که کلنگزني شده کمتر از پنج درصد پيشرفت فيزيکي دارند.
وي، عدم تخصيص اعتبارات لازم را دليل معطل مانده پروژههاي انتقال آب اين استان دانست و گفت: متاسفانه اعتباراتي که به اين پروژهها تخصيص داده شده بسيار اندک و محدود بوده و جوابگوي اجرا و تکميل اين پروژهها نيست.